Jeugd- & Jongerenraad Haps (JJR) is een stichting met actieve, gemotiveerde leden die als doel heeft activiteiten te organiseren voor de schoolgaande jeugd in het Brabantse dorp Haps. De raad bestaat uit creatieve leden uit verschillende leeftijdscategorieën en kan daardoor blijvend met frisse ideeën komen. Daarbij krijgen zij hulp van actieve vrijwilligers uit het dorp.

Haps is een dorp dat circa 3.000 inwoners telt en is gelegen in de gemeente Cuijk. De JJR speelt in het dorp een grote rol, omdat de raad het gehele jaar door activiteiten organiseert waarvoor veel kinderen samen met hun ouders de deur uitgaan. Denk aan de intocht van Sinterklaas, Koningsdag en de KinderVakantieWeek.

Wanneer u vragen heeft over de Jeugd- & Jongerenraad en/of haar activiteiten kunt u altijd een Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  sturen of  contact opnemen met de voorzitter van de JJR, Marliene Thijssen.

Benieuwd wat het in houdt om lid te zijn? Draai een keer vrijblijvend mee met een activiteit of vergadering. We zijn trots op het werk en vertellen graag wat we doen.

Op deze website zullen regelmatig foto's gepubliceerd worden van de diverse activiteiten. Wanneer u bezwaar heeft tegen het plaatsen van foto's van uw kind(eren), kunt u contact opnemen met de Jeugd en Jongerenraad.

   girlboy